Altijd inbegrepen in de prijs:

Meubels transporteren door een transportwagen te huren

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Heb je nieuwe meubels gekocht en wil je een transportwagen om ze veilig en volledig thuis te krijgen? Huurwagens Mols staat in heel België paraat om deze nood te vervullen. Het is zeer eenvoudig: je kiest de wagen die je nodig hebt, reserveert het en gaat op de juiste dag en tijdstip naar een van onze afhaalpunten.

Meubels afhalen wordt veel eenvoudiger door een transportwagen te huren

Als expert in wagenverhuur staan wij klaar met een groot aanbod en een uitgebreid netwerk aan afhaalpunten. Dankzij ons brede aanbod kan je de juiste grootte transportwagen huren zodat jouw meubels er perfect in passen. Met genoeg zitplaatsen neem je bovendien meteen sterke dragers mee! Door een bestelwagen te huren, hoef je je geen zorgen te maken over het formaat van je meubels. Ga dus met een gerust hart naar de meubelwinkel, want bij ons kan je een transportwagen huren waar jouw meubels comfortabel inpassen.

Leg jouw wagen vast

Ben je overtuigd en wil je een grote camionette huren bij ons om jouw interieurstukken veilig te vervoeren? Vraag een vrijblijvende offerte aan of reserveer meteen een wagen! Bij ons kan je gegarandeerd een transportwagen huren om je meubels te vervoeren. Heb je nog een vraag? Stuur een e-mail naar info@mols.be of bel ons op 015/22.52.80.