Altijd inbegrepen in de prijs:

Een bestelwagen huren doe je gemakkelijk bij Huurwagens Mols. Heb je een transportwagen nodig om te klussen, mensen te vervoeren of voor een grote lading en wil je deze huren? Bij ons kan je een camionette huren op verschillende locaties doorheen België, van Bilzen tot Lommel en Kampenhout. Een lichte vracht of groot, een camionette of busje met of zonder laadklep: bij ons als expert in de verhuur kan je voor elke situatie de juiste bestelwagen huren. Gemakkelijker een bestelbus huren kan niet!

Een bestelwagen huren bij ons is kinderspel

Een lichte vracht huren lijkt misschien een moeilijke opgave, maar als je bij ons een wagen huurt, verloopt de verhuur snel en eenvoudig. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, kies het busje dat aan jouw noden voldoet en reserveer de juiste periode. De verhuur van een bestelwagen of camionette verloopt zeer vlot bij ons. Je kan bij ons een bestelbus of transportwagen huren, maar je kan tevens bij ons terecht voor het huren van een busje, een 3-weg kipper met open laadbak, een verhoogde en verlengde bestelwagen, telkens met twee tot negen zitplaatsen. Daarnaast kan je bij ons ook verhuiswagens huren. Dat alles steeds aan de beste prijzen, met verschillende verzekeringen inbegrepen. Veiliger een bestelbus huren kan niet!

Een camionette huren eender waar in België

Wanneer je een lichte vracht, zoals een camionette, wil huren, is het natuurlijk gemakkelijk dat je deze in je eigen buurt kan ophalen. Wij hebben meerdere agentschappen over heel België waar je terecht kan voor de verhuur van een bestelwagen of ander transport. Wil je bijvoorbeeld graag een bestelwagen of camionette huren in Lommel of een busje in Bilzen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want ook in Lommel en Bilzen zijn er agentschappen waar jij jouw bestelwagen gemakkelijk afhaalt. Wij staan voor je klaar waar en wanneer je wil voor het huren van een bestelwagen of andere transportwagen!

Tip om je bestelbus correct te laden bij het huren

Bij de verhuur van een camionette of bestelwagen moet je natuurlijk ook op de veiligheid letten. Daarom geven we nog een tip mee bij het huren van een lichte vracht. Tijdens een eventuele controle wordt niet enkel de Maximaal Toegelaten Massa gecontroleerd, maar ook de asbelasting. Plaats daarom het zwaartepunt van de lading zoveel mogelijk in het midden van het voertuig. Zo verloopt zeker alles goed bij het huren van je busje! Wist je trouwens dat onze laadbruggen zijn uitgerust met rolstops? Je hoeft je bij de verhuur dus geen zorgen te maken over ladingen op wieltjes, want ook deze kunnen veilig gelost worden uit de camionette. Er zijn dus redenen genoeg om bij ons een kleine of grote camionette te huren.

Huur je busje nu

Alle laadzorgen zijn van de baan met de professionele en flexibele verhuurservice van Huurwagens Mols. Dankzij onze jarenlange ervaring ben je zeker van de beste service en juiste prijzen voor je lichte vracht! Ontdek snel ons ruime aanbod en huur je bestelwagen aan de beste tarieven. Wil je meer weten over het huren van een busje, bestelwagen of transportwagen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel ons via 015225280 of e-mail ons via info@mols.be en we helpen je zo snel mogelijk verder. Hopelijk zien wij je binnenkort voor de verhuur van een bestelwagen!

Een bestelwagen huren