Altijd inbegrepen in de prijs:

Grote camionette huren

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Wil jij een grote camionette huren voor een drukke periode in jouw bedrijf of voor een verhuis in Vlaanderen? Dan staat de vloot van Huurwagens Mols voor jou klaar! Onze werkwijze is zeer eenvoudig: je kiest de bestelwagen die je wil huren, reserveert de juiste periode en gaat hem ophalen in één van onze agentschappen in heel België. Praktischer kan het bijna niet!

Vergemakkelijk je werk door een grote camionette te huren

Als expert in wagenverhuur hebben wij een uitgebreid aanbod aan wagens. Wanneer je een grote camionette of bestelwagen wil huren, dan kan je bij ons zeker terecht. Zowel bedrijven als particuliere klanten kunnen bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Als bedrijf kan je een grote camionette huren wanneer je werkdruk tijdelijk verhoogt. Particulieren huren dan weer vaak een grote bestelwagen als verhuiswagen om hun huishouden eenvoudiger te vervoeren. Het maakt al dat werk in ieder geval heel wat eenvoudiger. Heb je geen nood aan een grote camionette of bestelwagen? Dan kan je bij ons ook een kleine camionette huren! Wij staan klaar om jouw noden te vervullen! Kom je pech tegen met een van onze wagens? Onze medewerkers helpen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Reserveer vandaag nog

Ben je overtuigd en wil je een grote camionette of bestelwagen huren? Reserveer vandaag nog jouw wagen. Contacteer ons bij vragen gerust door te bellen naar 015/22.52.80 of door een e-mail te sturen naar info@mols.be. Wist je bovendien dat je bij ons geniet van correcte prijzen? Leg dus snel jouw reservatie vast!