Altijd inbegrepen in de prijs:

Een camionette met laadbak huren

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Bij Huurwagens Mols kan je eenvoudig een camionette met laadbak huren voor enkele uren of meerdere dagen. Ga je verhuizen en heb je transportmiddelen nodig met meer laadruimte? Of misschien ga je wel op weekend en wil je een fiets of motor meenemen in de laadbak? Wat de reden ook is, bij ons huur je eenvoudig een camionette met laadbak!

De voordelen van een camionette met laadbak bij ons te huren

Wagenverhuur is onze expertise en wij zorgen dan ook voor een optimale dienstverlening voor onze klanten. Daarom werken wij met verschillende agentschappen in België waar je de wagen kan ophalen en afzetten. Deze zijn verspreid van Lommel tot Bilzen en van Aarschot tot Linkebeek. Daarnaast zitten alle nodige verzekeringen ook inbegrepen in onze huurprijs waardoor je veilig de baan op kan gaan. Een camionette met laadbak huren kan bij ons voor een korte periode maar ook langer, wanneer je deze bijvoorbeeld nodig hebt om werkzaamheden uit te voeren of als ondersteuning tijdens drukke werkdagen. Heb je een afgeschermde laadruimte nodig. Dan kan je bij ons ook een bestelwagen huren.

Reserveer vandaag nog

Wil je graag een camionette met laadbak bij ons huren? Bekijk dan ons aanbod en reserveer eenvoudig online jouw camionette voor de gewenste periode! De prijs die je te zien krijgt, is de definitieve prijs. Heb je nog vragen of loop je tegen een onverwacht probleem aan tijdens de huurperiode? Onze medewerkers staan telefonisch voor je klaar op 015/22.52.80!