Altijd inbegrepen in de prijs:

Personenwagen huren

Een personenwagen huren bij Huurwagens Mols is kiezen voor een snelle en veilige oplossing aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Als expert in de autoverhuur vind je bij ons gegarandeerd de juiste wagen om te huren. Ben je op zoek naar een tijdelijke gezinswagen om te huren tijdens een weekendje weg of terwijl je eigen wagen in de garage is? Bij ons kan je een auto huren voor elke rit, korte of lange afstanden, zakelijk gebruik of een familie-uitstap, vanuit Tienen of net Bilzen. Wat denk je van een kleine of grote personenwagen (zowel diesel als benzine), een auto met automatische schakeling, een gezinswagen of gezinswagen break met verschillende opties? Welke auto je ook kiest, Huurwagens Mols garandeert optimaal comfort en rijplezier voor elke trip! Wij maken de autoverhuur in Lommel, Bilzen, Aarschot en op veel meer plekken in Vlaanderen zo simpel mogelijk. Lees snel verder om meer te ontdekken over hoe je een personenwagen kan huren bij ons.

Een personenwagen huren zonder zorgen

Autoverhuur klinkt misschien als een enerverende bezigheid, maar wij hebben het eenvoudig gemaakt. Je kan online ons aanbod aan wagens bekijken en de juiste auto voor jouw situatie selecteren en huren. Vervolgens haal je hem op in het dichtstbijzijnde agentschap en kan je meteen de baan op. Een auto huren was nog nooit zo eenvoudig! Door onze veilige gezinswagen te huren, geniet je nog meer van die familie-uitstap. Kies zelf hoe lang je de wagen huurt, want dat kan ook voor lange termijn, en wij zorgen voor de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak en een lokale aanwezigheid over gans België, garanderen wij een grootse service aan mini-prijzen. Zo zijn volgende zaken altijd inbegrepen bij het huren van een personenwagen of gezinswagen:

  • Milieubijdrage
  • Glasschadeverzekering
  • Steenslagverzekering
  • Bandenverzekering
  • Correcte vrijstelling

Op die manier ben je bij ons altijd zeker van een autoverhuur zonder zorgen of bijkomende kosten. Wij staan klaar om het huren van een auto zo vlot mogelijk te laten verlopen. Wist je dat je bij ons ook andere voertuigen kan huren? Zo is een verhuiswagen huren bij ons is zeker een goed idee wanneer u veel moet verplaatsen naar een nieuwe woning. Of huur een camionette met laadbak voor een trip naar de meubelwinkel eenvoudiger te maken.

Huur snel en eenvoudig

Een auto huren was nog nooit zo eenvoudig. Wanneer je een gezinswagen wil huren bij ons als expert in de autoverhuur geniet je van een uitgebreide online dienstverlening. Bereken je prijs online en reserveer meteen. Heb je nog vragen over onze bijkomende diensten of wil je een andere vorm van transport huren? Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op 015/22.58.80 voor meer informatie.

Personenwagen huren