Altijd inbegrepen in de prijs:

Auto huren voor lange termijn

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Ben jij op zoek naar een auto die je kan huren voor lange termijn in Vlaanderen? Bij Huurwagens Mols vind je zeker waar je naar op zoek bent! Wanneer je een auto wil huren op lange termijn, dan staan wij klaar voor jou. Geniet bij ons van een uitgebreid aanbod, een persoonlijke service en een correcte prijs. Huur de auto van thuis uit en haal hem op in een afhaalpunt dicht bij huis.

Praktisch een auto huren voor lange termijn

Bij Huurwagens Mols reken je op een uitgebreid netwerk van agentschappen. Wil je transport huren in eigen buurt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een auto huren voor lange termijn kan bij ons veel betekenen, van een week tot wel zes maanden lang. Dat kan goed van pas komen wanneer je eigen wagen niet meer rijdt en je wacht op een vervanging of nieuwe auto. Zo’n personenwagen huren bij ons betekent overigens dat er bij problemen snel een oplossing wordt verzorgd door onze ervaren medewerkers.

Kies jouw ideale wagen

Ben je op zoek naar een auto of kleine bestelwagen die je kan huren voor lange termijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek ons uitgebreide assortiment en reserveer de wagen die jouw noden vervult. Heb je nog vragen? Contacteer ons gerust via ons contactformulier of bel naar 015/22.52.80 voor meer informatie.