Altijd inbegrepen in de prijs:

Auto huren in Bilzen

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Ben je op zoek naar een auto om te huren in Bilzen? Wij hebben exact wat jij zoekt. Binnen ons aanbod aan personenwagens, af te halen in ons agentschap in Bilzen, vind je vast en zeker een wagen die geschikt is voor jou en je uitstap. We garanderen dat je geen spijt krijgt!

De beste plaats om je auto te huren in Bilzen

Een wagen huren is een efficiënte en kostenbesparende oplossing wanneer je een wagen nodig hebt, maar je zelf geen auto bezit of je eigen auto niet geschikt is. Maar hoe weet je nu bij welke verhuurfirma je hiervoor het best terechtkan? Bij Mols Huurwagens zit je sowieso goed voor een auto te huren in Bilzen. We beschikken over verschillende modellen, zodat je er zeker van bent dat je een geschikte wagen vindt. Bij ons betaal je steeds een correcte prijs. Bovendien krijg je ook de nodige verzekeringen in de huurprijs inbegrepen! Naast personenwagens kan je bij ons ook bestelwagens huren in Bilzen voor wie een grote lading moet vervoeren. Wil je een verhuiswagen huren in Bilzen? Ook dat kan bij ons. We hebben negen agentschappen over heel België, dus als je bijvoorbeeld een auto wil huren in Lommel kan je daarvoor ook bij ons terecht.

Huur je auto nu

Ben je van plan om een auto bij ons in Bilzen te huren? Bekijk dan snel ons aanbod en reserveer je auto online. Zo ben je zeker van je auto, snel en eenvoudig! Heb je niet gevonden wat je zocht of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en wij proberen je zo snel mogelijk verder te helpen. Alles om het huren van je auto in Bilzen zo vlot mogelijk te laten verlopen!

;