Altijd inbegrepen in de prijs:

Huurwagen

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Ben je op zoek naar een huurwagen die je snel, gemakkelijk en in jouw buurt kan huren? Dan is Mols Huurwagens de verhuurfirma die je zoekt. Bij ons vind je een verscheidenheid aan personenwagens, bestelwagens en verhuiswagens, af te halen op een van onze vele locaties in België. Efficiënter kan niet!

Vind de huurwagen die bij je past

Een wagen huren kan nuttig zijn voor veel verschillende gelegenheden. Moet je veel mensen of spullen vervoeren, maar bezit je niet over een groot voertuig? Heb je zelf geen wagen, maar wil je graag met de auto op uitstap? In beide gevallen kan je bij ons terecht voor het huren van transport. Naast onze gewone personenwagens verhuren we ook veel verschillende bestelwagens en handige verhuisbusjes. Je hebt dus ruime keuze! Welk voertuig je ook kiest, je kan er steeds op vertrouwen dat je een correcte prijs betaalt. Daarenboven zijn er ook meerdere verzekeringen in de prijs inbegrepen. Je kan je dus volledig veilig voelen. We hebben negen agentschappen over heel België waar jij je gereserveerde huurwagen gemakkelijk kan afhalen. Of je nu een auto wil huren in Tienen of liever je wagen wil afhalen in Bilzen, het is allemaal mogelijk!

Reserveer jouw wagen nu

Ben jij al helemaal overtuigd om een van onze huurwagens te gebruiken? Bekijk dan snel het aanbod en reserveer je huurwagen naar keuze zo snel mogelijk, zodat je zeker bent dat je hem kan gebruiken op de gewenste data. Vragen en opmerkingen geef je gemakkelijk door via ons contactformulier. Je kan ons ook gerust contacteren via 015225280 of via het e-mailadres info@mols.be. Alles om u een goede huurervaring te bezorgen!

;