Altijd inbegrepen in de prijs:

Auto huren Tienen

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Wil je graag een auto huren in Tienen, maar weet je niet waar je daarvoor terechtkan? Bij Huurwagens Mols zit je goed. Met een mooi aanbod aan verschillende personenwagens en een agentschap in Tienen zijn wij de ideale verhuurfirma om jouw auto bij te huren. Bij ons verloopt je rit op wieltjes!

Gemakkelijk en goedkoop een auto huren in Tienen

Bezit je geen auto, maar heb je er wel een nodig voor één of meerdere dagen? Is je eigen auto niet geschikt voor de uitstap die je wil maken? Dan is een wagen huren de ideale oplossing. Wij hebben een mooi gamma aan verschillende huurwagens, waarin je vast en zeker de auto vindt die geschikt is voor jouw uitstap. Bij het huren van een personenwagen zijn ook altijd de nodige verzekeringen inbegrepen. Een auto huren bij ons in Tienen is dus niet alleen gemakkelijk, maar ook veilig! Bij ons kan je trouwens niet alleen auto’s huren, maar ook bestelwagens of verhuisbusjes, naargelang wat jij nodig hebt. We hebben negen agentschappen over heel België, dus ook in de rest van het land kan je bij ons terecht. Wil je bijvoorbeeld een auto huren in Bilzen , dan hoef je dus ook niet verder te zoeken. Als dat niet handig is!

Reserveer je auto snel

Zie jij het helemaal zitten om een auto bij ons in Tienen te huren? Bekijk dan ons aanbod en reserveer snel, zodat je zeker bent dat jij de auto naar jouw keuze tijdens de gewenste periode kan gebruiken. Vind je niet wat je zoekt of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, telefonisch via 015225280, via info@mols.be of maak gebruik van ons contactformulier. Hopelijk zien we je snel!

;