Altijd inbegrepen in de prijs:

Verhuur van een verhuisbusje

✓ Ruime keuze
✓ Afhaalpunt in de buurt
✓ Correcte prijzen


Ben je op zoek naar een firma die de verhuur van een verhuisbusje regelt? Bij Mols Huurwagens ben je op de juiste plek. Wij verhuren verhuiswagens van verschillende grootte, af te halen bij een van onze negen agentschappen verspreid over heel België. Zo vind je gemakkelijk het ideale busje voor jouw verhuis!

De beste firma voor de verhuur van je verhuisbusje

Een goede verhuiswagen vinden, die je kan afhalen in jouw buurt en die groot genoeg is om al je bezittingen snel te kunnen verhuizen, is geen gemakkelijke klus. Gelukkig vind je bij ons een ruim aanbod aan verhuisbusjes voor verhuur, in compacte formaten en extra grote formaten, met of zonder laadklep, enzovoort. Er zit dus zeker een busje tussen dat geschikt is voor jouw verhuis! De laadklep is bovendien steeds uitgerust met rolstops. Zo kan je ook ladingen op wielen veilig vervoeren. Naast de verhuiswagen zelf kan je bij ons ook een verhuislift huren, die we ook aan uw nieuwe huis leveren. Het verhuisbusje haal je af op een van onze talrijke locaties in België. Wil je bijvoorbeeld een verhuiswagen huren in Bilzen of een verhuiswagen huren in Lommel, dan kan je de wagen simpelweg ophalen in deze steden. Naast de verhuur van verhuisbusjes kan je bij ons ook bestelwagens huren of gewone personenwagens huren. Deze haal je eveneens af op een afhaalpunt in jouw buurt. Ook om een auto te huren in Bilzen of een auto te huren in Lommel zit je bij ons dus goed.

Reserveer je verhuiswagen nu

Ben je al volledig overtuigd van de verhuur van een  verhuisbusje van ons? Bekijk dan nu ons aanbod aan verhuiswagens en reserveer het busje van jouw keuze snel! Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel ons dan via 015225280 of e-mail ons via info@mols.be en wij geven je zo snel mogelijk antwoord. Je kan ook contact opnemen via ons handig contactformulier.

;